Over ons

Den Helder Vastgoed voorziet sinds 1962 in bedrijfshuisvesting voor groot, midden- en kleinbedrijf in de Kop van Noord Holland Noord. Door de diversiteit binnen onze eigen vastgoed portefeuille zijn wij in staat maatwerkoplossingen te realiseren die zijn afgestemd op de wensen van onze huurders.

Wie zijn onze huurders

Organisaties waaronder offshore multinationals, recreanten, overheidsinstellingen, winkeliers, eenmanszaken, startende ondernemers, sportscholen en een universiteit behoren tot huurders van Den Helder Vastgoed. Bent u op zoek naar huisvesting voor uw (groeiende) organisatie in de Kop van Noord Holland Noord? Of bent u een startend ondernemer, recreant of kleinbedrijf dat opzoek is naar een kleine ruimte? Den Helder Vastgoed verhuurt bedrijfsruimte vanaf 40m2 tot 4000m2. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

Ons team

Onze compacte organisatie beschikt over een eigen onderhoudsdienst en heeft alle relevante kennis en ervaring in huis om tot een maatwerkoplossing voor uw organisatie te komen. Doordat wij nauwe relaties onderhouden met vele lokale bedrijven zijn wij in staat voortdurend op de wensen van de lokale markt in te spelen.

Project ontwikkeling

Den Helder Vastgoed optimaliseert haar vastgoed portefeuille door strategische aankopen en project ontwikkeling in samenwerking met lokale ondernemingen. Met onze kennis, ervaring en financiële daadkracht zijn wij in staat individueel vastgoed en grondposities te verwerven en deze te ontwikkelen tot geschikte locaties voor onze huurders. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden die onze ervaring met project ontwikkeling in Den Helder en omstreken uw organisatie kan bieden contact met ons op.